top of page

Jeugd

Muziekvereniging Concordia werkt met gediplomeerde docenten die met veel plezier en toewijding de leerlingen opleiden. Leerlingen starten met een AMV-opleiding en kunnen daarna als eerstejaars wekelijks les volgen op een vast tijdstip in MFC de Meulewiek op een blaas- of slaginstrument. Zo kunnen leerlingen toewerken naar het behalen van een A-, B-, C- of zelfs D-diploma. Voor het behalen van een diploma moet een theorie- en praktijkexamen worden afgelegd.

 

Ter voorbereiding op instroom in de grote orkesten bestaat de mogelijkheid om samen met andere jeugdleden te repeteren. De samenspelgroepen staan onder leiding van Sjaak Jenniskens.

 

Voor alle informatie betreffende de jeugdopleiding, klik hier voor de informatiefolder. Voor de tarieven betreffende de jeugdopleiding vragen we jullie om contact op te nemen met de jeugdcommissie via jeugdmvconcordia@gmail.com.

Zou je graag lid willen worden van onze muziekvereniging en les willen gaan volgen? Vul dan onderstaand formulier in. Na aanmelding zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen door de jeugdcommissie.

Zou je eens willen proberen hoe het is om les te volgen op een slag- of blaasinstrument? Gedurende het hele lesjaar is het mogelijk om enkele gratis proeflessen te volgen bij een van onze docenten. Bij interesse, stuur ons dan even een mailtje, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Voor overige vragen kunt u ons bereiken via jeugdmvconcordia@gmail.com.

Opgave muzieklessen

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page